Snore Stopper®

Be the first to review this product

Availability: In stock

€39.00

Quick Overview

Snore Stopper®
Snore Stopper®Snore Stopper®
Move your mouse over image or click to enlarge

Details

Stop Snurken met Snore Stopper®

 

Krijgt u klachten over uw gesnurk?

Wilt u een goede nachtrust?

Wilt u energiek wakker worden?

Schaamt u zich voor uw gesnurk?

Wilt u stoppen met snurken?


 

Stop met dromen over een goede nachtrust

 

- Onmiddelijke  vermindering van luid gesnurk

- Geen verstoring van de slaap

- Geen verandering in levenstijl nodig

- Gebruikersvriendelijk en veilig

- Klinisch getest

 

 

Oplossing

 

Snore stopper® maakt gebruik van een biosensor dat het snurken detecteert. Een lichte puls zal tijdens gesnurk worden afgegeven, deze lichte stimulans zal de snurker niet wakker maken maar door een onbewuste reflex wel laten stoppen met snurken

 

Snore Stopper®; Innovatie tegen snurken

 

De Snore Stopper® is een revolutionair apparaat ontworpen om snurken te verminderen door middel van een zenuw stimulatie proces.  Wanneer  Snore Stopper® gesnurk detecteert zal het automatisch 4-seconden een lichte electrische puls afgeven.  Deze stimulatie op de zenuwen van de huid wordt opgemerkt door de hersenen zonder dat de snurker er wakker van wordt. De hersenen worden hierdoor herinnerd en getraind om tijdens het snurken van slaaphouding te veranderen zodat het gesnurk stopt. Ook zal door de lichte electronische puls meer spanning komen in de keelspieren, waaardoor de luchttoevoer niet meer wordt geblokkeerd en dus snurken wordt tegen gegaan.

 

Het is absoluut veilig, niet verslavend, niet-invasief en er zijn geen bijwerkingen.

 

De hersenen worden door Snore Stopper™ getraind om het snurken te verminderen.

 

Gebruikt u Snore Stopper™ voor het eerst dan raden wij u aan om 2-4 weken continu gebruik te maken van Snore Stopper®. Wat u zult merken is een verlaging van uw snurkintensiteit en een verbetering van uw slaap kwaliteit. Na  geruime tijd gebruik te hebben gemaakt van de SnoreStopper® en wanneer snurken beter beheersbaar en minder intens is geworden, kunt u stoppen met het gebruik van de Snore Stopper®  Wanneer uw snurk probleem terugkeert, moet u opnieuw beginnen met het gebruik van de Snore Stopper ®

 

 
FAQ

 

V: Mijn Snore Stopper®doet het niet welke problemen kunnen er zijn?

A: Controleer de Snore Stopper®op de volgende punten:

Zet de Snore Stopper™ aan door de wijzerstand van de nul af te halen (0 = uit).

Er is te veel achtergrond geluid.

 Druk vóór gebruik herhaaldelijk 4-5 keer op de test knop in het midden.

Controleer of de elektroden zijn bevestigd aan de Snore Stopper®.

De intensiteit kan te laag zijn waardoor u de puls bij het testen niet voelt. Verstel dan naar een hoger intensiteit.

 

V: Zorgt Snore Stopper®er echt voor dat ik minder snurk?

A: Snurken wordt veroorzaakt door een te nauwe lucht doorgang. Wanneer we slapen verkeren onze zenuwen in een ontspannen toestand. Wanneer de lucht zich tijdens het ademen door de te nauwe luchtdoorgang verplaatst veroorzaakt hij dat het zachte weefsel van de keel gaat vibreren. Snurken is het geluid van deze vibratie. In het algemeen kan snurken worden verminderd wanneer de snurker van positie verandert of wanneer de snurker een lichte zenuwstimulatie krijgt.

 

Gebaseerd op dit concept is de Snore Stopper® ontworpen. Wanneer het gesnurk wordt gedetecteerd zal het apparaat een kleine elektronische puls afgegeven, zonder de snurker wakker te maken. Dit resulteert in het volgende om het snurken te verminderen/te stopper:

l.) Als gevolg van de zenuwstimulatie verandering van de slaaphouding

ll.) Veranderen van de onderkaak positie

lll.) Verhoging van de spanning in de keelspieren

 

V: Zal de stimulatie me niet wakker maken?

A: De intensiteit is verstelbaar van 1 tot 7. Een lichte stimulans is genoeg om het snurken te reduceren/stoppen. De gebruiker kan de intensiteit verstellen naar  een niveau dat de slaap van de snurker niet verstoort.

 

V: Onder welke omstandigheden is het niet aangeraden Snore Stopper® te gebruiken?

A: Het is niet aangeraden Snore Stopper® te gebruiken in een omgeving waar het achtergrondgeluid 55dB of hoger is. Voorbeeld, u woont naast een weg met veel verkeer, snelweg, fabriek of u slaap dicht bij een airconditioner. De logica is dat als het achtergrondgeluid luider is dan het gesnurk de Snore Stopper®; niet goed zal functioneren.

 

V: Waarom voel ik een hele lage intensiteit bij het testen van de Snore Stopper®

A: Dit kan twee verschillende redenen hebben.

l.) Het verschil in geslacht, leeftijd en lichaamsgrootte heeft invloed op de gevoelswaarneming. In feite zit de intensiteit van de uitgaande puls binnen een veilig bereik en is over het algemeen goed voelbaar. Oorzaak van een voelbaar lage intensiteit zou kunnen zijn wanneer de gebruiker is afgeleid tijdens het gebruik.

ll.) De zenuwen van de huid zijn gevoeliger gedurende de nacht. Het apparaat is ontworpen voor gebruik gedurende de nacht, dus is het normaal als er een lagere intensiteit gevoeld wordt tijdens het testen overdag.

 

V: Waarom werkt Snore Stopper® niet wanneer ik snurkgeluiden simuleer in een geluidloze omgeving?

A: Snore Stopper® speciale biosensor is ontworpen volgens de biofysische eigenschappen van snurken. Hij zal alleen een puls afgeven wanneer u de snurkgeluiden op de volgende manier stimuleert:

Drie opeenvolgende snurkgeluiden met dezelfde frequentie en dB (boven 65dB).  Probeer het nogmaals met deze richtlijnen.

<