Perfect Body

Bli den første som omtaler dette produktet

* Påkrevde felt

kr 406,70

Oversikt

Perfect Body
Perfect BodyPerfect Body
Move your mouse over image or click to enlarge
Perfect Body Perfect Body Perfect Body Perfect Body Perfect Body

Detaljer

Traint, corrigeert, verfijnd de contouren en vormt een prachtig figuur.

Verkrijgbaar in naturel en zwart

Direct 1 tot 3 maten slanker!

Zie er direct slanker uit.

Wil je er centimeters slanker uitzien zonder bloed, zweet en tranen op sportscholen met vaak een teleurstellend resultaat. Het kan ook best intimiderend zijn dat je er zo’n moeite voor moet doen. PERFECT BODY traint, vormt, lift en verstevigt jou body tot een strak en sexy figuur. Eindelijk pas je weer in je favoriete kledingstukken.

PERFECT BODY verbergt vetrollen en heeft een liftend effect. Het ondersteunt en lift en traint de heupen, billen, dijen, onderbuik, middel en rug, waardoor jou lichaam er goed gevormd uitziet.

Draag PERFECT BODY onopvallend onder je kleding.
Iedereen wil er toch graag mooi en vitaal uitzien, zich gezond en zelfverzekerd voelen. Dit helpt ons om gelukkig en succesvol te zijn in ons leven. Het is ook al eeuwen bekend; anima sana in corpore sano, ofwel een gezonde ziel in een gezond lichaam.

Zelfs als je geen gewicht hoeft te verliezen, maar worstelt met de zwaartekracht, geeft Perfect Body jou dat stevige strakke figuur dat je in geen jaren meer hebt gehad! Met miljoenen verkochte exemplaren is Perfect Body een sensatie!

Wat de natuur niet geeft, dat geeft de PERFECT BODY-trainer.

Kies uit de volgende maten:

36-38 = Medium, 40-42 = Large, 44-46 = XL, 48-50 = XXL, 52-54 = XXXL.- Slankmakende, vormende en liftende body trainer voor jou

- Ondersteunt van onder de buste tot boven de knie

- Verbergt vervelende lovehandles of vetrolletjes

- Gemaakt van comfortabel zittend materiaal