Perfect Body men Longsleeve

Bli först med att recensera denna produkt

* Obligatoriska fält

703,10 kr

Översikt

Nieuw!Perfect Body men  LongsleevePerfect Body men Longsleeve
Move your mouse over image or click to enlarge
Perfect Body men  Longsleeve Perfect Body men  Longsleeve Perfect Body men  Longsleeve

Detaljer

 

Perfect Body NextGen®

 

Met dit figuur corrigerende shirt ga je weer strak in het pak zonder moeilijke capriolen.

Sabine lifestyle introduceert het nieuwste, meest comfortabele en figuur corrigerende mannen onder-shirt ooit. Corrigeert het buikje, verbergt vetrolletjes  en zorgt ervoor dat jij je weer prettig voelt zonder bang te hoeven zijn dat de knopen van je kleding het begeven.

 

Je voelt je prettiger omdat het shirt zich direct om je heen vormt en mee beweegt als een tweede huid. Het shirt is vervaardigd  van kreukvrij materiaal en heeft een geweldig design.
De Perfect Body NextGen® ondersteund, corrigeert en kan worden gedragen onder werk-, sport- of vrijetijdskleding. Dankzij de het revolutionaire design “Multi-Wave” zit de het shirt
als gegoten. Van nu af toon je twee maatjes kleiner en heb je direct het gewenste resultaat

 

perfectbody back

perfectbody side

 

Je voelt je zekerder met de Perfect Body NextGen®, er is geen enkel ander onder-shirt dat zo snel het gewenste resultaat kan leveren! Wat het shirt zo speciaal maakt voor degene die hem draagt is dat het vetrollen op de rug en buik lijkt te elimineren. Je kleren zullen vanaf nu netjes om je heen passen. De Perfect Body NextGen®  geeft je direct een nieuw en verbeterd uiterlijk. 

Materiaal
90% nylon 10% spandex

Anti allergie, anti Hydro, Multi-Wave.  

<